Начало » За нас

Добре дошли в най-голямата онлайн автоморга в България – Parts.bg

Отминаха дните на мъчителното търсене на употребявани авточасти чрез прозвъняване на различни обяви и обикаляне по автоморги. Услугата, която предлага този сайт, Ви позволява да пестите време, пари и усилия като Ви свързва директно с автоморгата, която продава това което търсите. Ние в Parts.bg изградихме липсващата връзка между автоморгите съхраняващи огромни количества двигатели, скоростни кутии и други качествени авточасти, и клиентите, които отчаяно се нуждаят от тези части, но не знаят как и къде да ги намерят.

Нуждата

Продажбата на нови автомобили в България спадна рязко с настъпване на кризата, но за сметка на това вносът на употребявани автомобили, доста от които в съмнително техническо състояние, расте със зашеметяващи темпове. Това поражда и нуждата от многобройни ремонти и замяна на неработещите или амортизирани части с цел превеждането и поддържането на тези коли в добро техническо състояние. Именно тази нужда движи пазара на авточасти втора употреба, който се отличава със стабилно търсене и добро предлагане, но същевременно лоша комуникация между автоморгите и клиентите.

Как работи сайтът

     

Parts.bg е лесен за използване - ако Ви трябва някаква част за Вашата кола отваряте сайта и въвеждате във формата за търсене детайли за колата и частта, оттам сайтът отправя търсенето към подходящите автоморги, позволявайки им да виждат Вашето търсене в реално време. Техните оферти се изпращат директно на Вашия имейл, за да изберете най-подходящата. Всичко това става докато седите удобно на стола във Вашия дом или офис! Клиентите ни спестяват до 80% от цената на частите при официалния вносител на марката и имат гаранция за функционирането на частите към момента на продажба.

Вече не е необходимо да обикаляте по автоморгите в търсене на части, което е особено трудно ако причината, за да го правите е да намерите част, с която да приведете колата си отново в движение! Няма да Ви се наложи отново да се катерите по купчините с мръсни автомобили в някоя автоморга и въпреки всичките Ви усилия най-накрая да останете с празни ръце! Край и на губенето на цели следобеди и разходите за телефон свързани с търсенето на дефицитни части, които Ви се струва, че никой не предлага. Просто отворете Parts.bg и нека сайтът свърши всичко вместо вас!

Ние разполагаме с над 200 000 части в нашия виртуален склад, подсигурен от националната ни мрежа от снабдители, които могат да доставят Вашата поръчка до 24 часа, а това ни прави универсален магазин за авточасти, където ще намерите части за всички автомобили на едно място. Нашите снабдители се стремят да предложат ненадминато качество на най-ниска цена, затова ако не използвате Parts.bg, по всяка вероятност плащате твърде много за авточасти!

Намерете авточасти – тук!

Ние работим във Ваша полза, хора от цялата страна вече поръчват авточасти през Parts.bg – направете го и Вие!

Повече подробности за функциите на сайта ще намерите в Общите условия.